Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Krabkoekjes met remouladesaus

Krabkoekjes: heb jij ze al wel eens geproefd? Deze zelfgemaakte krabkoekjes zijn heerlijk van smaak door de combinatie van verschillende kruiden. Serveer de krabkoekjes met remouladesaus en een kleurrijke salade en zet een heerlijke maaltijd op tafel!

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’