Wat Eten We Vandaag: Lamsköfte met flatbread en labne

Vandaag luiden we het weekend in met gekruide lamsköfte. Serveer met een vers pita- of platbrood om het geheel af te maken. 

Ingrediënten

- 1 bosje bladpeterselie
- 3 takjes munt
- 50 g pijnboompitten
- 1 middelgrote ui
- 3 tenen knoflook
- 400 g lamsgehakt
- 1-1,5 tl koekkruiden
- zout en peper
- 1 ei
- 2-3 el paneermeel
- 2 koolrabi’s
- 2 citroenen
- ½ granaatappel
- olijfolie
- pita of ander plat brood|
- 250 ml labne (evt. zelfgemaakt)

Labne zelf maken

- 1 tl zout
- 500 ml Turkse yoghurt

Benodigdheden

Schone theedoek, grilpan, mandoline of schaaf, 8 spiesen, vijzel

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Lams kofte met flat bread en lane © 24Kitchen