Wat Eten We Vandaag: Lasagne met rode biet en geitenkaas
Deze rode bietenlasagne is een vegetarische variant van klassieke lasagne. Tussen de lagen zit een zelfgemaakte bechamelsaus. De stukjes walnoot zorgen voor een lekkere, knapperige bite.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten (+ 40 minuten wachttijd)
Aantal porties: 4
Categorie: vegetarisch, diner
Ingrediënten:
- 3 rode uien
- 1 kg gekookte rode bieten
- 10 takjes tijm
- 200 gr zachte geitenkaas
- 1 el honing
- ½ tl zout
- 250 ml appelsap
- 100 gr walnoten
- 50 gr boter
- 3 el bloem
- 200 ml kookroom
- 100 ml water
- 1 groentebouillonblokje
- 12 lasagnebladen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
-
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm. -
Wat Eten We Vandaag: Chocolate chip mugcake
Deze mugcake maak je in een paar minuten: roer de ingrediënten door elkaar, doe het beslag in een mok, en zet deze in de magnetron. Makkelijker kan haast niet. -
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème
Het seizoen van het witte goud gaat van start. Tijd om de seizoensgroenten in huis te halen en aan de slag te gaan met witte asperges. In dit recept serveren we de asperges op een frisse doperwtencrème. Maak de stapel verder af met malse varkenshaas en een kervelsaus.
-
PREMIUM
Ruben opent groot ontbijtrestaurant in Rotterdam: ‘Mensen ontbijten steeds vaker buiten de deur’
Rotterdam -
-
-
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes
Toe aan een makkelijke AVG-maaltijd? Kies dat voor dit lekkere recept, waarbij de oven het meeste werk doet. De aardappeltjes worden lekker krokant vanbuiten, terwijl de binnenkant zacht blijft. Heerlijk in combinatie met de runderchipolata worstjes en broccoli.