Wat Eten We Vandaag: Monchoutaart met aardbeien

Een monchoutaart zoals oma hem maakte, maar dan lekkerder. Een bodem van penny chocoladewafels en amandelschaafsel. En alsof dat nog niet genoeg was, toppen we hem af met karamelaardbeien. Is het al zomer?

  1. Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’
    PREMIUM
    Hoe is het nu met?

    Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’

    Wat een boer niet kent, dat vreet-ie niet. Dat gezegde lijkt niet op te gaan in het boerendorpje Nieuwkoop in Zuid-Holland. Tandoori chicken tikka, king prawn tandoori, chicken dhansak: de Zuid-Aziatische gerechten gaan als warme broodjes over de toonbank. Allemaal dankzij Naveed Malik. ,,De Nederlanders leerden mij: niet piepen, hard werken: dan komt het goed.”