Wat Eten We Vandaag: Pasta met coquilles, erwtjes en citroen-dillesaus
De volle, maar zachte smaak van coquilles heeft weinig toevoeging nodig. In combinatie met pasta en een romige saus van citroen en dille is dit een smaakvolle én snelle maaltijd! De groene paprika, erwtjes en rucola zorgen voor kleur en vitaminen op je bord.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 150 gr linguine (of spaghetti)
- 3 el pijnboompitten
- 1 sjalot
- 1 groene paprika
- 3 el boter of margarine
- 200 gr diepvrieserwtjes
- 200 ml kookroom
- 1 bosje dille
- 1 citroen
- 8 coquilles
- Peper en zout
- 20 gr rucola
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gegratineerde kabeljauw met witte asperges
Gegratineerde vis maak je heel makkelijk zelf, dat bewijst dit recept wel. De knapperige korst van de vis gaat perfect samen met de zachte asperges. De vis met asperges wordt geserveerd met een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter. -
PREMIUMKoken & Eten
De lekkerste pure pindakaas van de supermarkt: mooi vloeibaar, glanzend en goed mondgevoel
Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Naturel, met stukjes noot, met karamel of peper. De (gezonde) hit van dit moment: 100% pindakaas. Met alleen pinda’s, verder niets. Top of flop? -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Wat Eten We Vandaag: Zalm ‘en papillote’ met soepgroente
Bij een bereiding ‘en papillote’ gaar je ingrediënten in een klein pakketje van bakpapier, aluminiumfolie of bananenblad. Doordat het pakketje gesloten is, worden zoveel mogelijk smaken, vitaminen en mineralen behouden. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd.
-
Wat Eten We Vandaag: Kruidensalade met vegetarische burger en krieltjes
Zin in een snelle vegetarische maaltijd? Maak zelf een verse kruidensalade, vergezeld door goudbruin gebakken krieltjes en een vegetarische burger. De salade is lekker fris dankzij de komkommer, radijsjes en zelfgemaakte dressing van limoensap en honing. -
-
-
Met video
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
Koken & Eten
Op zoek naar gezondere snack: vergelijk jouw favoriet met anders lekkers uit de frituur
Een gezonde optie ga je bij de snackbar waarschijnlijk niet vinden, maar dat betekent niet dat de menukaart geen onderscheid kent. Wat zijn de betere en minst gezonde snacks uit de frituur?