Wat Eten We Vandaag: Pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst
Hollandse pot, maar dan net even anders dan normaal: pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst. De kabeljauw met kruidenkorst maakt de stamppot net wat verfijnder. Extra leuk: het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar het is juist erg makkelijk om te maken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 300 gr pastinaak
- 300 gr winterpeen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes peterselie
- 1 el olijfolie
- 30 gr panko
- 1 tl zwarte peper
- 3 tl zeezout
- 200 gr kabeljauw
- 1 el Dijonmosterd
- 20 gr ongezouten roomboter
- 2 el halfvolle melk
- 100 gr boerenkool
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm
Fan van vis en schaaldieren? Probeer dan deze tortilla met gamba’s én gerookte zalm. Wij grillen de gamba’s en maïs waardoor de tortilla’s een lichtrokerige smaak krijgen. Geef een pittige twist aan de tortilla’s door ze te bestrooien met chilivlokken of door een rood pepertje toe te voegen. -
PREMIUM
In deze Brabantse restaurants eet je volgende week zoutloos: ‘Pure producten hebben al genoeg smaak’
Eet minder zout en wees zuinig op je nieren. Dat is in het kort de boodschap die de Nierstichting wil uitdragen met een campagne die loopt van 9 tot en met 15 mei. Want ook zoutloze gerechten kunnen smaakvol zijn, is de filosofie. Veertien Brabantse restaurants doen mee aan de actie. ,,Goeie, pure producten hebben van zichzelf al genoeg smaak.” -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje. -
Wat Eten We Vandaag: Spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vega gehaktballetjes
Stamppot saai? Echt niet. Deze vegetarische spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vegetarische gehaktballen bevat veel smaak en is perfecte winterkost. Maak gebruik van vers vegetarisch gehakt, dan zijn de vega-gehaktballen bijna niet van de vleesvariant te onderscheiden. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen.
-
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde aubergine steak met bulgur salade
Wist je dat je aubergine uitstekend kunt marineren? De structuur van aubergine zorgt ervoor dat kruiden helemaal worden opgenomen. Wij maken een aubergine steak met een frisse bulgur salade met tomaat, granaatappelpitjes en een yoghurtsausje. Een heerlijk zomers gerecht voor bij de barbecue. -
Wat Eten We Vandaag: Pannenkoeken traybake
Een zoete traybake? Jazeker! Traybakes zijn niet alleen makkelijk, maar ook perfect om volop mee te variëren. Deze pannenkoeken traybake toppen we af met vier verschillende smaakcombinaties, van roomkaas en aardbeien tot pindakaas en banaan. Om te smullen.