Wat Eten We Vandaag: Philly cheese steak van de barbecue

Homerun! Na de hotdog is het vandaag de beurt aan een andere Amerikaanse klassieker: de philly cheese steak. Dit warme broodje van gegrilde rib-eye en véél kaassaus maken we klaar op de barbecue.  

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 3-4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
1 witte ui
- 1 groene paprika
- 2 portobello’s
- 1 tl Balsamico azijn
- 1 tl Worcestershire saus
- 1 el olijfolie
- zout en peper
- 500 g rib eye
- 1 stokbrood

Kaassaus
30 g boter
- 2 el bloem
- 300 ml volle melk
- 150 g provolone of witte cheddar
- Peper

Benodigdheden
Barbecue mandje, garde

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Philly cheese steak van de barbecue © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.