Volledig scherm
Pittige Indische gehaktballetjes © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Pittige Indische gehaktballetjes

Deze Indische gehaktballetjes uit het boek ‘Zoals alleen oma dat kan’ hebben een authentieke smaak. En hoewel het recept uit Indonesië komt, haal je alle ingrediënten gewoon bij de buurtsuper. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4 personen
Bereiden: 30 minuten

Ingrediënten
- 4 lente-uitjes
- 3 rode pepers
- 1 ei
- 2 el maïzena
- 500 g half-om-halfgehakt
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook zonnebloemolie
- 100 ml ketjap manis 4 el oestersaus
- 2 tl sambal oelek
- 1 el bruine suiker
- witte wijnazijn

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.