Wat Eten We Vandaag: Pizza met venkelsalami en ricotta
Geef de klassieke pizza met salami een verrassende twist met venkelsalami; een salamisoort met een typische anijssmaak. De pizza beleg je met een zelfgemaakte tomatensaus, puntpaprika, mozzarella en ricotta. Net even anders en in een halfuur op tafel!
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 1 teentje knoflook
- 1 witte ui
- Olie
- 5 takjes verse tijm
- 1 blik cherrytomaten
- Peper en zout
- ½ zoete puntpaprika
- 1 kleine rode ui
- ½ venkel
- 1 pakje venkelsalami
- 70 gr geraspte mozzarella
- 4 el ricotta
- 2 rollen pizzadeeg
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk. -
Wat Eten We Vandaag: Pizza shoarma uit de airfryer
Je kunt veel gerechten bereiden in een airfryer; zo ook pizza’s. De winst zit hem onder andere in de bereidingstijd: een pizza uit de airfryer is sneller klaar dan een pizza uit de oven. Wij bereiden deze pizza met shoarma en maken ’m af met knoflooksaus. -
Wat Eten We Vandaag: Croque monsieur van krentenbrood met camembert en appel
Croque monsieur is een typische Franse tosti met bechamelsaus. Wij geven een leuke twist aan de klassieke ham-kaas variant door de toevoeging van camembert en appel. Ook gebruiken we krentenbrood om de tosti een wat zoetere smaak te geven. -
Energierekening
Ad: ‘Ik heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarming’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda. -
Zo zet je gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner van je telefoon snel uit
Je smartphone ontgrendelen met je gezicht of vingerafdruk klinkt veilig, maar in geval van nood kan het juist een beveiligingsrisico zijn. Iemand kan onder dwang je gezicht scannen of onopgemerkt je vingerafdruk bemachtigen. Gelukkig kun je dit voorkomen.
-
Wat Eten We Vandaag: Bao buns met rendang
Duik de Aziatische keuken in met dit heerlijke recept! Deze bao buns worden geserveerd met zelfgemaakte rendang en een frisse koolsalade. De rendang wordt heerlijk mals dankzij het lange stoven in de oven. -
PREMIUMKoken & Eten
Warmer weer op komst: koop deze keer geen bbq-pakket maar laat je inspireren door een expert
De een heeft barbecueën tot een kunst verheven, de ander doet het nog steeds met kant-en-klaar pakketten. Dat laatste is zonde, want er is bijna niets dat je niet op de barbecue kunt bereiden, zeggen experts. Van lasagne, kebab en pizza tot de lekkerste desserts. -
Wat Eten We Vandaag: Pittig gekruide kippenvleugeltjes
Dit recept is afgeleid van tandoori chicken, een typisch gerecht uit India. Door kippenvleugeltjes te gebruiken in plaats van kippenbouten is dit recept heerlijk als borrelhapje of bijgerecht. De pittige smaak komt van de zelfgemaakte marinade van diverse kruiden.