Met noedels kun je eindeloos variëren.
Volledig scherm
Met noedels kun je eindeloos variëren. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Rijstnoedels met garnalen, taugé en pinda’s

Noedels, je kunt er eindeloos mee variëren. Wij serveren onze rijstnoedels met grote garnalen en knapperige taugé. Een topping van grof gehakte pinda’s, lente-ui, koriander en limoen zorgt voor een fris en aantrekkelijk uitziend geheel.

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant