Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Risotto met pompoen en pangasiusfilet

Met risotto zijn veel variaties mogelijk, denk maar aan een vegetarische risotto of juist met vlees of vis. In dit recept gaan wij voor een heerlijke risotto met muskaatpompoen en pangasiusfilet.

  1. Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’
    PREMIUM

    Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’

    Martijn van Gemst (40) laat mensen die hun smaak hebben verloren weer proeven. Net nadat hij een speciale opleiding hiervoor afrondde, verloor hij zélf zijn smaak door corona. Even was hij in ‘complete paniek’, tot hij besloot zichzelf te onderzoeken. Met succes. ,,Als je het allerliefst friet met mayonaise eet, maar je proeft het niet meer, dan zorg ik ervoor dat je het wél weer ervaart.”
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant