Volledig scherm
Roerbakschotel met ketjap-kip en sperziebonen © Zoete Spruiten

Wat Eten We Vandaag: Roerbakschotel met ketjap-kip en sperziebonen

Een gemakkelijk roerbakschotel met ketjap-kip uit het kookboek Zoete spruiten. Het perfecte familiemaal voor de maandagavond. Aan tafel!

Hoofdgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 500 g sperziebonen
- 4 tenen knoflook
- 1-2 tl sambal manis
- 1⁄2 tl trassi bakar
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen gember
- zout
- 2 el zonnebloem- of arachideolie
- 400 g kipgehakt
- 2-3 el ketjap manis
- 40 g alfalfa

Voor erbij: gekookte of gestoomde rijst, kroepoek

Benodigdheden
vijzel, wok of flinke koekenpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.