Wat Eten We Vandaag: Rogvleugel met artisjok, kapperappeltjes & crushed potatoes

De rogvleugel is het eetbare gedeelte van de rog en vaak romig, lekker van smaak en vetloos. Voor deze maaltijd combineer je dit lekkere visje met artisjok, kapperappeltjes en crushed potatoes. Dat wordt genieten!

Ingrediënten (voor 2 personen):
- 400 g niet al te kleine krieltjes, of kleine vastkokende aardappels
- Zout, peper
- 150 g artisjokharten (pot, liefst op olie)
- 3 el kapperappeltjes
- 3 el kappertjes
- 1½ citroen
- 1 bosje peterselie
- 50 g bloem
- 200 g boter
- 1 el extra vergine olijfolie
- 2 rogvleugels (viswinkel)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen