Eatertainment
Volledig scherm
Eatertainment © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Sinaasappel-venkelsalade met frisse dressing

Sinaasappel en venkel vormen een beproefde combinatie. Voeg daar nog een goede dressing aan toe van olijfolie en sinaasappelsap en je maaltijdsalade is compleet. Deze sinaasappel-venkelsalade moet je zeker geprobeerd hebben.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’