Wat Eten We Vandaag: Slastamp met gebakken sliptongen

Als je sliptong eet is eentje niet genoeg. Niet alleen doordat de sliptong een redelijk klein visje is, maar ook omdat het gewoon heel lekker is. Met sliptong kun je bovendien bijna eindeloos variëren, vanavond lekker met een slastampje!

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 kg kruimige aardappels
- Zout en peper
- 100 ml melk
- 60 g roomboter
- 150 g gemengde slablaadjes (bv. lollo rosso, eikenbladsla)
- 75 g bloem
- Plantaardige olie
- 8 verse schoongemaakte sliptongen
- 0,5 à 1 el grove mosterd
- 50 g kapperappels
- 1 citroen

Benodigdheden:
- Slacentrifuge, pureestamper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen