Wat Eten We Vandaag: Spareribs in kersencolamarinade met aardappelsalade

Vanavond gaan we aan de slag met Amerikaanse spareribs in kersencolamarinade en een aardappelsalade. Heerlijk in de oven, en nu het weer het toelaat, nog lekkerder op de barbecue. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd:  60 minuten

Ingrediënten

Saus
1 rode ui
- zonnebloemolie
- 50 g bruine suiker
- 60 ml balsamico azijn
- 1 el tabasco
- 350 g ketchup
- 2 blikken kersencola
- 250 g kersenjam

Spareribs
2 kg varkens spareribs
- Aardappelsalade
- 600 gr voorgekookte aardappelen
- 1 bos dille
- 1 rode ui
- 5 el mayonaise
- zout en peper

Benodigdheden
Braadpan, ovenschaal

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
spareribs met koolsla © 24Kitchen