Wat Eten We Vandaag: Spinazie a la crème met gekookte aardappels en rundertartaar

Wie is er niet mee opgegroeid? Spinazie a la crème. Precies zoals moeders hem vroeger maakte - maar dan niet uit het vriesvak. Chefs Job en Perry leggen uit hoe dat moet. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30

Ingrediënten
1 kg kruimige aardappelen
- 4 eieren
- klontje bak en braad boter
- 4 rundertartaartjes

Spinazie
1500 gr spinazie
- 1 teen knoflook
- klontje boter
- 1 tl nootmuskaat
- 2 dl room
- zout en peper

Optioneel
800 gr biefstuk en zelf malen

Benodigdheden
Vergiet, zeef

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Spinazie a la creme © 24Kitchen