Wat Eten We Vandaag: Tajine met kabeljauw
Wanneer je deze tajine op tafel zet maak je meteen indruk met de mooie schaal gevuld met heerlijke en geurige ingrediënten. Wij kiezen voor een vistajine, gevuld met kabeljauw. Extra lekker met flatbread en de frisse salade van komkommer, tomaat en verse kruiden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: Vis
Ingrediënten:
- 2 rode uien
- 8 tomaten
- 4 wortels
- 2 citroenen
- 4 teentjes knoflook
- 4 takjes peterselie + extra ter garnering
- 100 gr zwarte olijven
- 4 kabeljauwfilets
- 5 el zonnebloemolie
- 1½ el ras el hanout
- 2 takjes tijm
- 1 komkommer
- 1 witte ui
- 2 takjes munt
- Peper en zout
- 4 kleine flatbreads
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pastasalade met parmaham en gegrilde avocado
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Deze snelle pasta salade bevat zo weinig ingrediënten, dat deze binnen no time op tafel staat. Ideaal als snelle lunch of avondmaaltijd en bovendien ook heel makkelijk om te preppen. -
PREMIUM
Topdrukte bij boer die biologische appels voor spotprijs verkoopt: ‘Als supermarkt niet helpt, dan maar zo’
Hoe zorg je dat mensen massaal biologische, onbespoten appeltjes kopen? Verkoop ze voor 1 euro per kilo en de klanten staan te dringen, bleek op een actiedag van een appelteler in de kop van Noord-Holland. Was het altijd maar zo'n feest. -
Wat Eten We Vandaag: Mediterrane zalm uit de oven
Wij zijn gek op ovengerechten. Het bespaart tijd, je legt alle ingrediënten in een schaal en de keuken is alweer schoon voordat je maaltijd klaar is. Deze mediterrane zalm smaakt naar een vakantie in het zonnige zuiden en is beperkt in koolhydraten. -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd.
-
PREMIUMKoken & Eten
Een maand lang alleen maar vlees eten: het ‘leeuwendieet’ trekt online de aandacht
Enkel vlees, hoogstens afgewisseld met een eitje: het ‘leeuwendieet’ is populair op sociale media. Zijn we helemaal de weg kwijt met onze voeding of heeft het dieet toch voordelen? Diëtiste Tanja Callewaert geeft haar visie. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Wat Eten We Vandaag: Hollandse erwtensoep
De klassieker die niet mag ontbreken tijdens koude, winterse dagen: Hollandse erwtensoep, oftewel snert. Perfect na een stevige wandeling. Serveer deze soep met wat roggebrood en katenspek voor een goed gevulde maag.