Wat Eten We Vandaag: Tilapia uit de oven met spruitjes en pompoen
Serveer je tilapiafilet eens vanuit de oven in combinatie met spruitjes en pompoenblokjes. Wij kruiden de vis vooraf met een zelfgemaakte kruidenmix. Lekker.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 rode ui
- 350 gr spruitjes
- 400 gr pompoenblokjes
- ½ citroen
- ½ rode peper
- 1 teentje knoflook
- 2 el olie
- 1 tl uienpoeder
- 2 tl paprikapoeder
- 2 tl zout
- ½ tl gemberpoeder
- ½ tl korianderpoeder
- 2 tilapiafilets
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
FIT Challenge: dag 7
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
Hamburgerbezorger gaat door het lint en krijgt ontslag: ‘Dit gedrag is absurd’
Een hamburgerbezorger die door het lint is gegaan tegen een man, is per direct ontslagen door zijn werkgever Burgerme. Op beelden op de bekende videowebsite Dumpert is te zien hoe de tierende bezorger in het centrum van Nijmegen de man hardhandig vastpakt, hem duwt en hard tegen hem schreeuwt. -
Wat Eten We Vandaag: Millionaire’s shortbread
Millionaire’s shortbread (ook wel bekend als caramel shortbread) bestaat al sinds de 16de eeuw en heeft zijn naam te danken aan de heerlijke, rijke ingrediënten: chocolade, karamel en shortbread. Wij besloten een hedendaagse draai aan het recept te geven door pinda’s toe te voegen aan de karamel. -
Wat Eten We Vandaag: Wortelmuffins met roomkaasglazuur
Carrot cake, heb jij het al wel eens gegeten? In plaats van een cake gaan wij voor lekkere muffins. De wortelmuffins worden afgetopt met een glazuur van roomkaas voor een heerlijk frisse smaak. Supersimpel te maken en onwijs lekker! -
70.000 Italiaanse restaurants gooien deuren vrijdag gewoon open, ook al mag het nog niet
Zo’n 70.000 restaurants in Italië gaan vrijdagavond ondanks de coronamaatregelen gewoon open. Onder het motto ‘IoApro1501’ (Ik open 15 januari) protesteren horecaondernemers tegen de gedwongen sluiting van hun bedrijf. „Het is een kwestie van overleven”, zeggen de initiatiefnemers.
-
Wat Eten We Vandaag: Shakshuka met chipolataworstjes
Het nadeel van koken? De vaat! Alle potten en pannen nemen namelijk al snel je aanrecht over. Een gerecht waarbij je vaat tot een minimum beperkt wordt is deze heerlijke shakshuka; een eenpansgerecht met eieren in een lichtpittige tomatensaus. Voor een hartige touch voegen wij ook nog wat chipolataworstjes toe. -
‘Langste fastfood drive-through van Europa’ op Vliegveld Twenthe gaat - voorlopig - niet door: ‘Belangstelling té overweldigend’
De culinaire drive-through van Stanislaus Brewskovitch en Vliegveld Twenthe op de strip van het vliegveld gaat komend weekend niet door. De belangstelling voor het evenement is zo groot, dat de bedenkers meer tijd nodig hebben om het op een veilige manier te kunnen organiseren. -
PREMIUM
Bietjes met een fruitfeest
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Op ontdekkingstocht in haar eigen winkel stuit mevrouw Hamersma op het kortste recept aller tijden.