Wat Eten We Vandaag: Toast carpaccio met avocado
Carpaccio is een echte klassieker als voorgerecht, maar ook overheerlijk op een broodje. Geniet nu ook thuis of op werk van een rijkelijk belegde toast met carpaccio als lunch. Deze variant maken we met avocado voor een extra vullende en voedzame lunch.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 4 sneetjes (zuurdesem)brood
- 2 el truffelmayonaise
- 6 plakjes carpaccio
- 1 avocado
- Handje veldsla
- 2 el pijnboompitten
- 4 el gesnipperde Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige taco’s met biefstukreepjes
Taco’s, je kunt er alle kanten mee op. Dit Mexicaanse gerecht kan worden gevuld met allerlei ingrediënten en wordt doorgaans met de hand gegeten. Deze pittige variant vullen we met biefstukreepjes en zwarte bonen en wordt afgetopt met knoflooksaus en verse koriander. -
Wat Eten We Vandaag: Loaded hotdog Asian style
De hotdog kent verschillende bereidingen. De variant met zuurkool en mosterd bijvoorbeeld is met recht een klassieker. Ditmaal kiezen wij voor een pittigere variant met koriander en srirachasaus: een aanrader. -
PREMIUMKoken & Eten
Vegetarisch eet je voordeliger en hier zie je hoeveel dat scheelt
Minder vlees eten is beter voor je gezondheid en beter voor het milieu. Maar is het ook goedkoper? Inmiddels wel, blijkt uit een kleine prijsvergelijking. En bij de fastfoodketens ben je in elk geval niet duurder uit.
-
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit. -
-
-
Ceo van Schotse bierbrouwer betaalt ontevreden winnaars reclamestunt 470.000 pond uit eigen zak
James Watt, ceo van de Schotse bierbrouwerij BrewDog, heeft 470.000 pond uit eigen zak betaald aan de ontevreden winnaars van een ‘massief gouden bierblikje’ uit een reclamecampagne. Nadat de Engelsen massaal het bewuste bier hadden gekocht, bleken de blikjes niet van massief goud. -
Wat Eten We Vandaag: Snelle wokmaaltijd met garnalen
Deze snelle wokmaaltijd staat in een mum van tijd op tafel. Geloof ons, als je de zoete smaak van deze zelfgemaakte woksaus proeft, wil je nooit meer anders. De knapperige groenten zorgen voor een lekkere bite.