Wat Eten We Vandaag: Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel

Sta jij deze zomer op de camping en ben je klaar met pannenkoeken en pastasalade? Tijd voor wat nieuws. Wat dacht je van viskebab van kabeljauwhaas met remouladesaus? Chef Job en Perry geven je het recept. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
3 grote zoete aardappelen
- 5 el olijfolie
- 400 g kabeljauw haas
- 1 citroen
- 1 tl chili vlokken
- Zout en peper

Remoulade Saus
50 g cornichons
- 2 el kappertjes
- 2 el peterselie
- 1 el dragon
- 1 citroen
- 6 el mayonaise
- 2 el griekse yoghurt
- 1 tl dijon mosterd
- Zout en Peper

Benodigdheden
Spiesjes (week eventuele houten spiesjes eerst een uur in water)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.