Wat Eten We Vandaag: Visnuggets met chilidip

Altijd al eens zelf vissticks willen maken? Wij delen het recept voor visnuggets van kabeljauw. Hier geven we een Aziatische swing aan door panko, kokoscreme en limoen te gebruiken. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Rijstsalade
300 g basmatirijst
- 150 ml kokoscrème (pakje)
- 550 ml water
- zout
- 2 mango’s
- 1 komkommer
- 1 bosje munt
- 1 rode peper

Visnuggets
500 g witvisfilet zonder vel (bv kabeljauw)
- 1 tl gemalen kurkuma (geelwortel)
- 1 el vissaus
- ½ limoen
- 75 ml kokoscrème (pakje)
- zout en peper
- 100 g panko (Japans paneermeel)

Chilidip
1 flinke rode peper
- 4 el vissaus
- 2 limoenen (4-5 el sap nodig)
- zout

Benodigdheden
Bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Visnuggets met chilidip © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.