Wat Eten We Vandaag: Vispan met schelvis en prei

Heb je écht geen zin om te koken? Dan is deze vispan met schelvis een uitkomst. Even opzetten, laten pruttelen en eten. Kind kan de (vaat)was doen. Jij met de voetjes omhoog.

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
1 bos bospenen
- 3 slanke preien
- 30 g roomboter
- 2 el mosterdzaad
- zout en peper
- 1 citroen
- 200 ml droge witte wijn
- 200 ml droge vermout
- 300 ml visfond
- 450 ml slagroom
- 600 g schelvisfilet
- 1 bos dragon
- 4 harde bollen/broodjes voor erbij

Benodigdheden
Vijzel, evt. bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Vispan met schelvis © 24Kitchen