Wat Eten We Vandaag: Volkoren blueberry crumble cake
Zin in een voedzaam tussendoortje dat goed vult én ook nog eens lekker is? Ga dan aan de slag met deze overheerlijke volkoren blueberry crumble cake. De cake voorbereiden kost slechts 15 minuutjes en je kunt de plakjes eenvoudig invriezen zodat je altijd een lekker tussendoortje klaar hebt liggen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 75 minuten
Aantal porties: 1 cake, 12 plakken
Categorie: bakken
Ingrediënten cake:
- 200 gr diepvries blauwe bessen, ontdooid
- 200 gr ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
- 150 gr agavesiroop
- 4 eieren
- 260 gr volkorenmeel
- 2 tl bakpoeder
- 80 gr ongezouten roomboter (uit de koelkast)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Diner op deze koude dag in januari is als een warme deken
De chef van Silva Dunes in Drunen werkt ambachtelijk met fijne ingrediënten uit het seizoen en de streek. Op deze kille zaterdagavond hebben wij wel zin in lokale verwennerij. We worden niet teleurgesteld. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Koken & Eten
Waarom je je pot pindakaas het best op zijn kop bewaart
Pindakaas past binnen een gezond voedingspatroon en mag je dagelijks eten. Let er wel op dat je de juiste pindakaas kiest. Vandaag vieren we de dag van de pindakaas. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat?
-
Wat Eten We Vandaag: Appelcake met gember en yoghurt
Deze appelcake heeft een bijzondere twist door de toevoeging van gember, yoghurt en citroen. De luchtige, smeuïge cake heeft een unieke smaak die absoluut de moeite waard is om een keertje te proberen. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Lasagne met geitenkaas en spinazie
Deze lasagne is niet alleen heel makkelijk te maken, de combinatie van geitenkaas, spinazie en walnoten is ook nog eens heerlijk. Kies dus eens voor vegetarisch en maak deze eenvoudige lasagne binnen een handomdraai. -
Wat Eten We Vandaag: Hollandse erwtensoep
De klassieker die niet mag ontbreken tijdens koude, winterse dagen: Hollandse erwtensoep, oftewel snert. Perfect na een stevige wandeling. Serveer deze soep met wat roggebrood en katenspek voor een goed gevulde maag.