Wat Eten We Vandaag: Zalm met aardappel, venkel en aïoli

Vanavond eten we ‘gewoon’ zalm met aardappel, venkel en aïoli. Niks geks, maar o-zo lekker. Soms is dat precies wat je nodig hebt na een zware werkweek. 

Ingrediënten
- 800 g aardappels
- zout en peper
- ½ bos bospeen
- ½ tl anijszaad
- 3-4 tenen knoflook
- 2 eidooiers
- 1-2 citroenen
- zonnebloemolie
- 2 venkelknollen
- 1 el witte balsamicoazijn
- olijfolie
- 4 zalmfilets met huid

Benodigdheden
Mes, pan voor aardappels, pan voor wortels, koekenpan, vijzel, evt. rasp, garde, dunschiller, evt. mandoline of kaasschaaf

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Zalm met aardappel en aiolie © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.