Wat Eten We Vandaag: Zelfgemaakte vissticks met bloemkoolpuree
Vissticks, stiekem houden we daar allemaal wel van. Je maakt ze gemakkelijk zelf met kabeljauw, panko – knapperig, luchtig paneermeel – en specerijen. Serveer het met een lekkere bloemkoolpuree en je avondmaal is compleet.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 bloemkool
- 1/4 tl nootmuskaat
- 4 el zuivelspread naturel
- Peper en zout
- 10 gr platte peterselie
- 50 gr panko
- 1/4 tl cayennepeper
- 1 ei
- 520 gr kabeljauw
- 50 gr bloem
- 2 el boter (om in te bakken)
- Ravigotesaus
- 125 gr geraspte oude kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Paddenstoelen-herfstomelet met knoflooktoast
Herfst is een seizoen vol uitersten. Van wind en regen, sjaals en dikke truien, naar met je zonnebril op lekker op het terras zitten. Heerlijk! Deze paddenstoelenomelet past perfect bij dit wisselende seizoen. Hartig, vullend en met sterke smaken van knoflook en gruyère. -
PREMIUM
Surinamers redden tuinders in het Westland: ‘Alsof ik weer even in de Amazone ben’
Toen tuinder Aad van der Kruk weg moest op zijn vaste stek en een nieuw bedrijf moest opstarten, besloot hij zijn kas te verhuren aan stedelingen. Zijn moestuintjes onder glas zijn populair, vooral in de Surinaamse gemeenschap. ‘Alsof ik weer even in de Amazone ben'. -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken scholfilet met pittige honing-citroensaus
Rijst, vis en groenten; een combinatie waar oneindig veel variaties op mogelijk zijn. Wij kiezen voor zilvervliesrijst met boontjes en scholfilet. Om het gerecht helemaal af te maken, voegen wij hier een heerlijke zelfgemaakte pittige honing-citroensaus aan toe. -
Wat Eten We Vandaag: Tosti met pesto en gegrilde groente
Je kunt alle kanten op met tostibeleg. Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe. -
PREMIUM
Aantal horecazaken stijgt: 2670 nieuwe ondernemingen sinds eerste lockdown
Ondanks de coronacrisis stijgt het aantal horecaondernemingen. Sinds de eerste lockdown in maart zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. ,,Slechter dan nu kan het niet, dus dan kan het alleen maar beter gaan.”
-
Wat Eten We Vandaag: Ricotta-gnocchi met broccolipesto
Zelf gnocchi maken moeilijk? Wij helpen je graag! Met dit recept tover je een heerlijke maaltijd op tafel. De gnocchi wordt gecombineerd met broccolipesto en erwten; een echte smaakexplosie. -
70.000 Italiaanse restaurants gooien deuren vrijdag gewoon open, ook al mag het nog niet
Zo’n 70.000 restaurants in Italië gaan vrijdagavond ondanks de coronamaatregelen gewoon open. Onder het motto ‘IoApro1501’ (Ik open 15 januari) protesteren horecaondernemers tegen de gedwongen sluiting van hun bedrijf. „Het is een kwestie van overleven”, zeggen de initiatiefnemers. -
Wat Eten We Vandaag: Paprika-tomatensoep met tortelloni en druiven
Paprika, tomaten en druiven vormen een ogenschijnlijk vreemde combinatie. Toch werken deze ingrediënten ontzettend goed samen in deze romige zoete soep. De tortelloni en walnoten geven het gerecht een hartige twist; een mooie paprika-tomatensoep voor een koude dag.