Trattoria Sophia in het Lloydkwartier, met chef-kok Carmelo Incani en bedrijfsleider Tess Smeman.
Volledig scherm
PREMIUM
Trattoria Sophia in het Lloydkwartier, met chef-kok Carmelo Incani en bedrijfsleider Tess Smeman. © Frank de Roo

We mogen weer! Zielsgelukkig op het terras van Trattoria Sophia, met een koud wijntje en uitgelaten bediening

Gouden PollepelWe nemen afscheid van de dinerboxen en afhaalmaaltijden en strijken neer op het terras van Trattoria Sophia, een nieuw Italiaans restaurant in het voormalige hotel-restaurant Stroom. Voor het eerst sinds maanden weer écht uit eten! Wat een luxe!

  1. Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel
    PREMIUM
    Gouden Pollepel

    Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel

    Ik ben gek op de Oostzeedijk. Met een reden. Toen ik een paar jaar geleden van het ‘veilige’ Vlaardingen naar Rotterdam was verhuisd, sprak ik af bij het Thaise restaurant De Kleine Ondeugd op de Oostzeedijk. Na het eten zette ik mijn tas, een Louis Vuitton nota bene, op een andere fiets om mijn eigen fiets van het slot te halen en reed naar huis. Zonder mijn tas. Daar kwam ik pas achter toen ik bijna thuis was. Als een zotte Matthieu van der Poel racete ik terug, maar niks naks… geen tas.