PREMIUM
Bij dit restaurant gaat het er wild aan toe (en onze recensent krijgt de schrik van zijn leven)
GOUDEN POLLEPELHet thema rond de Britse komiek is niet te ver doorgevoerd in restaurant Chaplin's. Behalve van het vrachtwagengrijs genieten we van wild. Maar bij het vertrek krijgen we de schrik van ons leven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
We aten vorig jaar minder vlees, maar dat kwam niet door ons koopgedrag in de supermarkt
Onze vleesconsumptie is per persoon met bijna 2 kilo gedaald in 2020. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research in opdracht van Wakker Dier. De reden? De sluiting van de horeca. -
Deze Utrechtse chocolade blijft internationaal in prijzen vallen: ‘Niemand die repen in 1 avond opeet’
Klein stukje in de mond, ogen dicht en heel goed proeven. Het is de prijswinnende ‘witte’ chocola van Mesjokke uit Utrecht. ,,Hé, het smaakt naar drop!’’ -
PREMIUMgouden pollepel
Dit restaurant is heerlijk eigenwijs op een prachtig plein, maar toch gaat het even mis
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Bayonne Restobar. Een restaurant waar fantastisch wordt gekookt. Ze brengen op eigenwijze de keuken van Frans-Spaanse Baskenland. Maar verdorie. Als we vol willen genieten gaat het toch mis. -
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
-
-
PREMIUMgouden pollepel
Nieuwe gastropub Annabel is leuk en voelt als vakantie, maar kan nog leren
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Annabel. Hier eet je in een mooie bar hapjes en krijg je vakantiekriebels met de coctailshaker hoog in de lucht. We waren zelfs even in de straten van Palermo. Soms verdwaalde jonge Annabel ook. -
PREMIUMOVER DE TONG
Magnifiek op de motte
Het Montferland op de heuvel is heropend. En, bijna net zo leuk, ook het stoplicht midden in de bossen doet het weer.