PREMIUM
In dit restaurant smul je van een wilde hazenbout (maar kijk wel even of er geen kogel inzit)
GOUDEN POLLEPELTwee dames naast ons hebben het veel te druk om te bestellen. Uiteindelijk gaan ze zwaaien. Ondertussen genieten wij in restaurant ‘s Molenaarsbrug in Alphen van eendenborst en van een wilde hazenbout zonder kogeltjes.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Restaurant De Beren geopend in Nutsgebouw Alphen
Restaurant De Beren heeft haar vestiging in het Nutsgebouw in Alphen geopend. Op vrijdagmiddag gingen de deuren open. -
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Dol op vlees? Dan lik je in dit restaurant (mét bijzondere inrichting) je vingers af
Niet iedereen heeft vanavond zin in een etentje. Het is vooral vlees wat de klok slaat, maar we weten toch wat vegetarisch te ontdekken. De serveerster is nauwelijks zichtbaar als ze met de desserts komt aanzeulen. De herriesmurf verlaat de eetzaal. -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
PREMIUMOver de Tong
Loetjes biefstuk is lekker, de saus doet aan ons oma denken
Bij Loetje eet je biefstuk. En die is jofel bij restaurant Loetje in Eindhoven. Voor de plantaardige biefstuk Bali 0.0 die uit de 3D-printer rolt, krijgen we de handen niet op elkaar.
-
PREMIUM
Pim Verhage is overleden, samen met z'n broer maakte hij snackbar groot: ‘Hij wond klanten om de vinger’
Hij wilde gewoon lekker frituren, maar werd directeur van een snackbarketen. Nu is Pim Verhage dood. Vlak voor z’n overlijden trakteerde hij de voltallige ziekenhuisafdeling nog op patat en frikandellen. ,,Hij is gestorven in het harnas.” -
-
-
PREMIUMOVER DE TONG
Magnifiek op de motte
Het Montferland op de heuvel is heropend. En, bijna net zo leuk, ook het stoplicht midden in de bossen doet het weer. -
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit.