PREMIUM
Pim Verhage is overleden, samen met z'n broer maakte hij snackbar groot: ‘Hij wond klanten om de vinger’
Hij wilde gewoon lekker frituren, maar werd directeur van een snackbarketen. Nu is Pim Verhage dood. Vlak voor z’n overlijden trakteerde hij de voltallige ziekenhuisafdeling nog op patat en frikandellen. ,,Hij is gestorven in het harnas.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
PREMIUMVOOR DE HEB
Dol op gezond en lekker eten? Dan kun jij je slag slaan in de ‘snoepwinkel’ van Céline
Gezond, lekker en eerlijk. Uitsluitend producten die hieraan voldoen, vinden hun weg naar de schappen in Biowinkel Gouda. De supermarkt aan de Lange Groenendaal is een ware snoepwinkel voor wie van smakelijk én natuurlijk houdt. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Dit restaurant mét terras naast brug over Hollandsche IJssel is er een voor de échte levensgenieter
Restaurants verdienen enig medeleven in deze woelige tijden en daarom doen we een vriendelijke maar dringende oproep. De personele bezetting laat flamberen aan tafel niet toe. We wensen De IJsselborgh een lang leven toe. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Dol op vlees? Dan lik je in dit restaurant (mét bijzondere inrichting) je vingers af
Niet iedereen heeft vanavond zin in een etentje. Het is vooral vlees wat de klok slaat, maar we weten toch wat vegetarisch te ontdekken. De serveerster is nauwelijks zichtbaar als ze met de desserts komt aanzeulen. De herriesmurf verlaat de eetzaal.
-
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Midden in de wildperiode staat er in dit restaurant géén enkel wildgerecht op het menu
We kunnen meegenieten van gesprekken tussen de eigenaar, zijn medewerkers en vermoedelijk een puberdochter. De gerechten trekken zich, met uitzondering een voorafje, niet al te veel aan van de seizoenen. De slager heeft bijtijds geleverd. -
-
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
Eerste donutwinkel in Den Haag geopend door Ben Ungermann
Marcel Kardol zag dat er in Den Haag geen podium was voor één bijzondere, typisch Nederlandse lekkernij: de donut. Overal in het buitenland zijn ze te koop en volgens hem was dit precies wat Den Haag miste. MasterChef-finalist en chef-kok Ben Ungermann opende de winkel. Ook zijn ijs werd weggegeven.