Volledig scherm
Clown Milco Steyvers bij de presentatie van de Maashorstfair met links zittend de organisatoren van de Maashorstfair. © Tjeu van Ras

Circus Herman Renz komt terug

ZEELAND - Circus Herman Renz komt terug. De Duursma Groep uit het Noord-Hollandse Hippolytushoef blaast het circus, dat in februari failliet werd verklaard, nieuw leven in. Het circus presenteert zich op 31 juli voor het eerst op de Maashorstfair, de eerste grote voorstellingen zijn in december in Haarlem.

Op de Maashorstfair zal de entree van het circus, die door de Duursma Groep tijdens de veiling is gekocht, worden opgebouwd. De Duursma Groep is ook eigenaar van de naam Circus Herman Renz.

Oud-directeur en clown Milco Steyvers is aan het nieuwe circus verbonden als clown en als organisator/adviseur. Hij treedt tijdens de Maashorstfair samen met andere circusartiesten op.

Hieronder: één van de laatste voorstellingen van Circus Renz in 2015.

Circus Herman Renz is het enige in Nederland reizende circus met een echt live orkest! Snerpende gitaren, stevige beats van de drummer of een melancholische solo van de saxofonist; virtuoze muzikanten onder leiding van orkestleider Robert Rzeznik zorgen voor de ultieme circusbelevenis. De zeven heren zorgen met hun spel voor een extra dimensie tijdens de voorstelling. Het repertoire is oneindig. Pop, jazz, rock en tango zorgen voor een aangename afwisseling. De WOW Dancers vormen het circusballet. WOW - World Of Wonders krijgt extra kleur dankzij de choreografien van de WOW dancers. Vier beeldschone danseressen verschijnen in prachtige kostuums in de circuspiste, om voor extra verwondering te zorgen. En spreekstalmeester Mathijs te Kiefte neemt u mee door de wondere wereld van Circus Herman Renz; hij kondigt de acts aan en zorgt voor een vlot verloop van de voorstelling. http://www.hermanrenz.nl/ Voor de foto's van dit evenement en andere evenementen kijk op: http://www.zwolleontour.nl Camera: Mart Gombert Montage: Mart Gombert

Oss, Uden e.o.