Volledig scherm
De dames aan de Fissa-kassa mogen vijfhonderd kaarten verkopen. © W Gosselink

Fissa Outdoor festival voor zestienplussers houdt het droog

ZEELAND - Een perfecte locatie, een compleet festivalterrein en een uitermate aantrekkelijk muziekprogramma. Wat wil je als zestienplusser en je vrienden en vriendinnen nog meer op een mooie zaterdagavond? Dit weekend, en na het overwinnen van de nodige tegenslagen, vindt het eerste Fissa Outdoor festival plaats. Aan de Boekelsedijk in Zeeland.

Met plaats voor vijfhonderd bezoekers, is het om 19.30 uur nog wat rustig op het festivalterrein. Toch hangt er al een mooi sfeertje; door de lekkere muziek en de mooie verlichting, alsook door de gezelligheid van de eerste gasten bij de grote ronde bar met mega parasol. En er rijden auto's de grote parkeerplaats op. Dat zijn merendeels ouders die bereid zijn om een keer voor 'taxi' spelen. Bij aankomst zien ze diverse volwassen vrijwilligers die de hele avond een oogje in het zeil gaan houden.

Halverwege de avond, om 01.00 uur gaat de apparatuur uit, is de 'crew' klaar voor een stroom nieuwe gasten. Naar verwachting komen die uit Uden, Zeeland, Erp, Boekel en andere dorpen. Ook de ehbo-post en en de frietkar zijn dan al bemand. Aan de bar is duidelijk dat alcohol aan achttienplussers verkocht gaat worden. Nu nog even wachten op die jongeren, die met Fissa op maat worden bediend.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.