Volledig scherm
De uitslag van de Goede Doelen Week in Schaijk en Reek. © GDWSR

Goede Doelen Week in Schaijk en Reek goed voor 37.000 euro

REEK/SCHAIJK - De Goede Doelen Week Schaijk Reek is wederom een succes geworden, zo melden de organisatoren. Al met al werd 37.090 euro opgehaald.

In Schaijk stond de teller op 28.869 euro en in Reek 8.221 euro. ,,Het geld wordt per goed doel overgemaakt zoals op het formulier is aangegeven'', meldt Ans Linders. KWF krijgt het hoogste bedrag: 5.206 euro. Daarna volgt de Hartstichting met 3.795 euro.  De organisatie is blij met de inzet van alle medewerkers en uiteraard met alle donaties.

,,Mensen geven aan dat ze duidelijk het gevoel hebben minder gestoord te worden door allerlei collectanten aan de deur die eerst het hele jaar door altijd maar weer onder etenstijd kwamen aanbellen. Nu werden bewoners die niet thuis waren nogmaals en desnoods nog een keer bezocht. Dit heeft vaak gezorgd voor wat meer opbrengst per wijk of straat'', licht Linders toe.

Wie nog een envelop thuis heeft liggen, kan die op de bus doen op het adres Zandstraat 19 of Hofstede 25 (in Schaijk) en Brouwershof 15 (in Reek. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement