Volledig scherm
Het VVV-punt in Schaijk biedt informatie over de 'parels' in de nabije omgeving. © De Maashorst

Schaijk krijgt VVV-informatiepunt in de Phoenix

SCHAIJK - Landerd is een VVV-informatiepunt rijker. De foyer van gemeenschapshuis de Phoenix is de afgelopen maanden omgetoverd tot een huiskamer voor de bezoekers van Landerd. 

Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk zal maandag om 16.00 uur feestelijk geopend worden door wethouder Hans Vereijken. Geïnteresseerden zijn welkom de opening bij te wonen.

Vanaf 2 juli is het VVV-informatiepunt dé plek voor toeristisch-recreatieve informatie over Landerd. Men kan er terecht voor informatie van Platform Toerisme Landerd, VVV-producten en ook voor informatie over de toeristische ‘parels’ in zowel Landerd als De Maashorst. Het informatiepunt zal geopend zijn tijdens de openingstijden van de Phoenix en iedere zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Voor de openstelling op zaterdag en tijdens de bouwvakvakantie, is het VVV-informatiepunt nog op zoek naar extra vrijwilligers om het team te versterken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Dian van Hoof via dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl.

Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk is ontstaan uit een samenwerking van VVV Noordoost-Brabant, stichting Dorpshuizen Landerd en gemeente Landerd.