Volledig scherm
Charles Veerkamp bij de twee modelwoningen in Schaijk. De eerste huisjes zijn inmiddels verkocht. © Van Assendelft

Vakantieparkbaas Charles Veerkamp (27) uit Schaijk leidt metamorfose tot Roompot: 'Ik ging altijd tot het uiterste'

SCHAIJK - Charles Veerkamp (27) leidt de metamorfose van camping Parcival tot Roompot Vakantiepark Schaijk. Een gerichte opleiding heeft hij niet. Als tiener stopte hij met school om zich honderd procent op de squashsport te storten.

,,School was niet echt mijn ding. Ik had moeite me te concentreren'', zegt de jonge ambitieuze ondernemer. ,,Ik zat op het Hooghuis maar kwam nooit opdagen. Ze zagen het op school door de vingers. Als squasher had ik veel doorzettingsvermogen, ik ging altijd tot het uiterste.''

Op zijn zeventiende zette de Schaijkenaar een punt achter het squashen en ging aan de slag in het vakantiepark van zijn ouders. Gaandeweg nam hij alle taken over van zijn vader.  Zo was hij op zijn 22ste al bedrijfsleider. ,,Samen waren we altijd al bezig met de toekomst van het park. Dat wilden we naar een hoger niveau tillen.”

,,Het einddoel is een gezond park dat goed draait. Daar zelf invulling aan geven is mooi. Ik bemoei me overal mee, van logo tot plinten en vergunningen. Als ondernemer kan ik mijn ei kwijt. Met doorzettingsvermogen en goed luisteren naar adviseurs kom je een heel eind”, zet Veerkamp uiteen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.