Volledig scherm
© Politie

Vriend verkrachte vrouw Schaijk: Pas blij als daders achter slot en grendel zitten

SCHAIJK/MEGEN - Dirk Kerseboom (54) uit Megen kan het amper bevatten. Na acht jaar zijn de vermoedelijke daders van de gewelddadige overval op het chalet van zijn vriendin in Schaijk eindelijk opgepakt. Twee broers uit Eindhoven zijn gearresteerd.

,,Gisteren kreeg ik een telefoontje van een rechercheur, Tja, wat denk je dan? Ik weet niet wat ik denk. Van blijdschap of opluchting kan pas sprake zijn als die twee achter slot en grendel zitten'', zegt Kerseboom.

De impact van de extreem brute overval, waarbij zijn vriendin Agnes werd verkracht, is enorm. ,,Daarna was Agnes geen schim meer van zichzelf. Ze kwam de deur niet meer uit. Het betekende het einde van mijn bedrijf. Ik ben in de bijstand beland. Dat is geen pretje.''

  1. Gluten- en lactosevrije Pieten komen aan in Zeeland: 'Een moeder had Sint een speciaal verzoek gedaan'
    Play

    Gluten- en lactosevrije Pieten komen aan in Zeeland: 'Een moeder had Sint een speciaal verzoek gedaan'

    ZEELAND - Geen gefiep over welke kleur zwartepiet moet hebben, geen demonstraties over slavernij of Spaanse edelen uit vroeger eeuwen. In Zeeland bij Uden hebben Sinterklaas en de 34 zwartepieten oog voor één ding: het plezier van de kinderen. En er waren een aantal kinderen hééél erg blij. Ze mochten met hun lactose- en glutenallergie eindelijk ook eens pepernoten eten. 

Oss, Uden e.o.