Volledig scherm
De Elstars. © Elstars

Zeelandse meiden lanceren 'de carnavalshit van het jaar'

ZEELAND  - Vijftien enthousiaste Zeelandse meiden hebben hun ei gelegd: Vatte Wa Ge Lust. De Elstars weten het heel zeker: dat liedje wordt dé hit van het jaar.

Het plaatje valt in de categorie 'uit de hand gelopen grap'. In de aanloop naar het komende carnavalsseizoen borrelde het idee op om een nieuwe Zeelands carnavalsnummer te maken.

In een heus persbericht melden de Elstars de Zeelandse muzikale coryfee Peter van Schooten in de arm genomen te hebben. ,,Hij  heeft muziek en tekst geschreven en zijn opnamestudio, apparatuur en tijd geheel kosteloos ter beschikking gesteld.  Het resultaat mag er zijn.''

Het nummer is helemaal klaar. Deze week wordt de videoclip opgenomen. Op vrijdag 19 januari wordt Vatte Wa Ge Lust officieel gelanceerd in D'n Brouwer. Een tikkeltje ten overvloede voegen ze eraan toe: ,,We hebben er allemaal erg veel zin in.''

De opbrengst van cd-verkoop en optredens gaat naar het goede doel. Dat is de Stichting Jeugdbelangen (SJB). Die organiseert sinds jaar en dag onder meer Sint-intochten, Inkakampen en kerstboomverbrandingen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement