1. Nieuwe fototrend: mannen tonen hun obsessie met frisgroene kamerplanten

  Nieuwe fototrend: mannen tonen hun obsessie met frisgroene kamerplanten

  Op sociale media zoals Instagram en Facebook is sprake van een nieuwe hype die inhoudt dat mannen foto's van zichzelf posten in combinatie met planten. De kiekjes van al dan niet gespierde hunks tussen fris groen worden massaal gepost en gedeeld met de toepasselijke hashtag #boyswithplants inclusief namen van afgebeelde (kamer)planten- of bomensoorten. Een paar voorbeelden van frisse kerels in een natuurlijke, zuurstofproducerende omgeving. 
 1. Michiel en Vanesse kleden zich jaar lang in trouwkleding

  Michiel en Vanesse kleden zich jaar lang in trouwkleding

  Vanesse (36) en Michiel (35) uit het Zuid-Hollandse Boskoop trouwde een kleine maand geleden. Sinds die dag lopen zij nog dagelijks in trouwjurk en pak. ,,We wilden alsnog graag een foto van het aansnijden van de taart. Eenmaal thuis vroeg ik aan mijn moeder of ze die foto wilde maken, maar daarvoor moesten we natuurlijk wel onze trouwkleding aan.’’ De dag daarna wilden ze nog een huwelijksfoto op het strand. En zo ontstond het idee voor hun instagram-account 365days_marriage. Michiel en Vanesse gaan proberen een jaar lang foto's te plaatsen van zichzelf in trouwkleding.
 2. Lelijke (maar super lieve) huisdieren gezocht voor de fotogalerij!
  Dierendag

  Lelijke (maar super lieve) huisdieren gezocht voor de fotogalerij!

  Vandaag, op Dierendag, staan wereldwijd alle dieren in de spotlights. Maar die zijn lang niet altijd om aan te zien. Ben je baasje van een altijd chagrijnig kijkende kat of toevallig een kalende poes met drie pootjes? Of eigenaar van een uit de kluit gewassen hamster of vuilnisbakhond met vachtproblemen, die ook nog een oog moet missen? Upload hieronder een foto van je lelijke, maar o zo lieve huisdier. Deze verschijnt in onze online fotogalerij.