Volledig scherm
PREMIUM
Annejet van der Zijl © Mark Uyl

Annejet van der Zijl: ‘Ik wist niet dat je zoveel pijn kunt voelen’

InterviewSamen met haar man schreef Annejet van der Zijl een detective, De val van Annika S. Veel ruchtbaarheid is er nog niet aan gegeven, wat alles heeft te maken met het overlijden van haar beste vriendin. ,,Door haar dood viel een deel van mijn leven weg.”

Op Amazon.com staan al 287 lezersreacties’’, zegt Annejet van der Zijl (56). ‘Een van de beste boeken die ik de laatste tijd heb gelezen’, schrijft AmericanGirl op die site. ‘Annette van der Zijl heeft haar onderzoek extreem zorgvuldig uitgevoerd, het werk is zeer leesbaar en staat vol interessante details’, roemt Rosemary. De Amerikaanse lezers reageren op het e-book An American Princess dat op 1 april verscheen.

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
63'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo