Volledig scherm
PREMIUM
David en Arjan © Joost Hoving

'De meeste mensen die huilen zijn helemaal niet verdrietig'

David en ArjanDavid en Arjan van 365dagensuccesvol.nl hebben één doel: Nederland het gelukkigste land van de wereld maken.

,,Ik wil graag wat minder voelen’’, zegt Sanne. Ze slaakt een diepe zucht en haar ogen worden vochtig. ,,Want ik voel zoveel. Het overspoelt me soms. Het lijkt me heerlijk om niet zo geraakt te worden door zoveel.’’

Herkenbaar, dachten we meteen. Vanaf de dag dat we kinderen kregen, veranderde het leven in een rommelige slalom van emotie naar emotie. Althans: tot we een manier vonden om er wat beter mee om te gaan. We vragen haar: ,,En je goed voelen, wil je dat dan ook niet meer?’’

Ze lacht verward: ja, dat natuurlijk nog wel. Gelukkig blijkt dat best te kunnen. Als je maar een paar simpele afspraken met jezelf maakt. Wij maakten er vier en ze helpen elke dag om veel te voelen zonder daardoor te worden weggeblazen.

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
62'
1-1
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Willem IIWIL
away logo