Volledig scherm
Voorzitter Bert Branderhorst heeft het eerste exemplaar van het magazine overhandigd aan burgemeester Hanne van Aart van Loon op Zand. © Nico Snels/BD

Alles over 750 jaar Heerlijkheid in speciale magazine Buitengewoon Loon op Zand

LOON OP ZAND - In het Witte Kasteel is donderdagmiddag het magazine Buitengewoon Loon op Zand gepresenteerd. Burgemeester Hanne van Aart mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. 

Maak het mee!  is de slogan die de stichting 750 jaar Heerlijkheid/gemeente Loon op Zand heeft bedacht voor de festiviteiten in 2019. ,,Ben er bij en draag ook zelf je steentje bij", wees voorzitter Bert Branderhorst op de dubbele betekenis ervan. ,,We doen het met elkaar en voor elkaar, omdat we fier zijn op onze gemeente.”

In het magazine staan onder meer interviews met personen en verenigingen die komend jaar hun medewerking verlenen aan activiteiten en evenementen. Ook het programma voor de eerste zes maanden van het historische jubileumjaar staat in het blad vermeld.   

Eerder bracht de stichting al een kindercanon uit en een leskist voor de basisscholen. En inmiddels is ook het speciale wimpel verkrijgbaar voor de vriendelijke prijs van 10 euro. 

Het glossy tijdschrift wordt huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Loon op Zand. 

Tilburg e.o.