Volledig scherm
De man wordt door het arrestatieteam afgevoerd. © Erik Haverhals / FPMB

Arrestatieteam valt bungalow vakantiepark Efteling binnen en arresteert verwarde man

UPDATEKAATSHEUVEL - Een man heeft zich zondagmiddag enige tijd verschanst in een woning in het vakantiepark van de Efteling. Hij is door een arrestatieteam in de bungalow aangehouden.

Een onderhandelaar van de politie heeft geprobeerd de man uit het huisje te krijgen. Dat is blijkbaar niet gelukt, want de politie is met een arrestatieteam de bungalow binnengevallen. Daarbij is de man aangehouden.

De omliggende bungalows waren uit voorzorg ontruimd.  In het huisje waar de man is aangehouden, was verder niemand aanwezig. De politie zou tijdens de arrestatie geen vuurwapen gevonden hebben.

Volledig scherm
Het arrestatieteam maakt zich klaar voor © Toby de Kort
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.