Volledig scherm
Vrouw raakt gewond bij botsing in Kaatsheuvel. © Erik Haverhals

Bestuurster botst met auto voor én achter haar in Kaatsheuvel, raakt lichtgewond

KAATSHEUVEL - Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met twee andere auto's op de Bevrijdingsweg in Kaatsheuvel. Een auto raakte die van haar van achter, waarna ze op de auto voor haar knalde.

 Vermoedelijk moest de vrouw remmen, omdat de auto voor haar ineens remde om af te kunnen slaan. Daardoor knalde een auto achterop die van haar. Daardoor schoof haar auto naar voren, die tegen de voorste auto knalde. 

Ze is behandeld door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Volgens het personeel raakte ze lichtgewond. 

Twee auto's zijn weggetakeld. 

Volledig scherm
Vrouw raakt gewond bij botsing in Kaatsheuvel. © Erik Haverhals
Volledig scherm
Vrouw raakt gewond bij botsing in Kaatsheuvel. © Erik Haverhals
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.