Volledig scherm
Vrouw uit Kaatsheuvel heeft nog 1400 euro aan boetes openstaan. © anp

Bizar tweetal Kaatsheuvel: vrouw raakt auto kwijt door 1400 euro aan boetes, man denkt nog de cel in te moeten

KAATSHEUVEL - Een wel heel ongewoon tweetal is zaterdagmiddag door de politie aangehouden door de politie op de Horst in Kaatsheuvel. De politie hield een vrouwelijke automobilist aan toen ze 'opvallend rijgedrag' vertoonde op de Horst. Bij controle bleek dat ze nog 1400 euro aan boetes open had staan. Haar man dacht dat hij nog de cel in moest en gaf een valse naam op.

De bestuurster van de auto kon met geen mogelijkheid alle openstaande boetes betalen. Haar auto werd daarom door de politie in beslag genomen. 

Nerveus

De bijrijder was erg nerveus tijdens de controle, zo laat de politie weten. Hij gaf een valse naam op en wilde in eerste instantie weinig zeggen. 

Hij werd meegenomen naar het politiebureau om uit te zoeken wie hij wel was. Toen de politie daar achterkwam, bleek dat er niks aan de hand was. Wel kreeg hij een boete op het politiebureau van 380 euro voor het opgeven van valse gegevens. Hij verklaarde waarom hij een valse naam opgaf: 'Omdat hij dacht dat hij nog een gevangenisstraf had openstaan.' Dit omdat hij dacht dat er bij hem ook nog veel boetes openstonden. 

De man en vrouw hebben beide geen vaste woon- of verblijfplaats. 

Tilburg e.o.