Volledig scherm
Ondertekening De Els II. (Vlnr) Alexander Hoefnagel, burgemeester Wim Luijendijk en Liesbeth van Beek van WSG ondertekenen de kontrakten © J Ointgroen

Bouw De Els II in Kaatsheuvel kan van start

KAATSHEUVEL - Eind dit jaar start Hoefnagel Totaalbouw uit Sprang-Capelle met de bouw van de eerste woningen in De Els II. Donderdagmiddag werden de gronden die de gemeente Loon op Zand heeft én van Woningstichting Geertruidenberg overgedragen aan Hoefnagel Totaalbouw. 

In totaal worden er 130 woningen gebouwd. Ook krijgt het gebied een wandelpark. Eind dit jaar hoopt Hoefnagel te starten met de bouw van 15 levensloopbestendige woningen en 15 tweekappers in het betaalbare segment. Als 70 procent van de woningen verkocht is wordt er gestart met de tweede serie tweekappers in het duurdere segment. Deze worden gesitueerd rond het wandelparkje. 

Alle betrokken partijen zijn blij dat het plan nu is losgetrokken. Omdat het plan haast een kopie is van het plan van Pepping is volgens wethouder Gerard Bruijniks het bestemmingsplan al goedgekeurd dus kan er snel gebouwd worden.

Tilburg e.o.