Volledig scherm
© Thinkstock

Carnavalsruzie aanleiding voor mishandeling in Kaatsheuvels cafetaria

KAATSHEUVEL - De mishandeling van een man zondag in een cafetaria in Kaatsheuvel had waarschijnlijk een ruzie tijdens carnaval als oorzaak. Het 22-jarige slachtoffer uit Waalwijk werd te grazen genomen door twee mannen van 22 en 23 jaar oud uit Kaatsheuvel. Beiden werden ingerekend.

Het slachtoffer zat naar eigen zeggen achter een gokkast in het cafetaria toen de twee mannen binnenkwamen. Volgens het slachtoffer werd hij zonder enige aanleiding te grazen genomen. Beide verdachten schopten hem en sloegen hem meermaals op het hoofd. Hij kon zich verweren dankzij enkele kickbokslessen die hij had gehad, waardoor ook de aanvallers het er niet ongeschonden van af brachten. 

Dankzij een getuige die het kenteken van hun auto had gezien, konden de twee later in een woning Kaatsheuvel worden aangehouden. Nadat hun schaafwonden in het ziekenhuis waren behandeld, werden ze op het politiebureau in de cel gezet.

Carnaval

Volgens de politie herkenden de twee verdachten in de snackbar het Waalwijkse slachtoffer van een ruzie die één van hem met hem had gehad tijden carnaval. Toen de Waalwijker daarop werd aangesproken, ontstond een vechtpartij.
De politie bekijkt de camerabeelden en hoort getuigen over de exacte toedracht van de vechtpartij.  

Tilburg e.o.