Volledig scherm
PREMIUM
Joke Breij en Djuurd Kamerbeek voor Residentie Molenwijck. © Beeld Werkt

De kleren komen weer uit de kast in jubilerende Residentie Molenwijck in Loon op Zand

LOON OP ZAND - Louis van Erp, oud-burgemeester van Loon op Zand, realiseerde een droom: woonwijk Molenwijck mét een serviceflat voor ouderen. Dit weekend viert Residentie Molenwijck alweer haar 40-jarig bestaan.

Met een feestmarkt bij Molenwijck waar inwoners van Loon op Zand van 10.00 tot 15.00 uur hun creatieve en bijzondere ambachten laten zien viert de residentie zaterdag 19 mei het jubileum. Bewoners van Molenwijck, met een violist en pianist van over de negentig en het Molenwijck koor met zangers op leeftijd, zorgen voor muzikale gezelligheid.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.