Volledig scherm
Wethouder Gerard Bruijniks (links) verrast het diamanten echtpaar met bloemen en een taart. © Jan in 't Groen

Diamanten paar in De Moer: Jan en Andrea vonden de liefde op de H.B.S.

DE MOER  - Het echtpaar Karssens-Maas in De Moer vierde maandag hun 60-jarige bruiloft. Zij werden in het zonnetje gezet door wethouder Gerard Bruijniks. Hij bracht bloemen en taart langs.

Jan Karssens (84) en Andrea Maas (83) leerden elkaar op 17-jarige leeftijd op de H.B.S. in Arnhem kennen. Na zes jaar verkering trouwde het diamanten paar en gingen ze bij de ouders van Andrea inwonen. 

Jan heeft heel zijn leven bij Hoogovens gewerkt. Andrea werkte in de jonge jaren als secretaresse. Toen het eerste kind (van vier) ter wereld kwam, is ze gestopt met werken. Omdat Jan veel moest reizen hebben ze verschillende woonadressen gehad. 

Thüringer Wald

Toen in 1972 Hoogovens een vestiging opende in Oosterhout ging het paar op zoek naar een woning in Midden-Brabant. Jan en Andrea belandden uiteindelijk in De Moer aan de Middelstraat. Daar wonen ze nog steeds, beiden in goede gezondheid. Het paar gaat graag naar het Thüringer Wald in Duitsland. De passie van Andrea is pianospelen. Jan houdt van ‘lekker stevig doorrijden’. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.