Volledig scherm
PREMIUM
De complete Efteling-top was aanwezig bij de beslissende gemeenteraad: 2e van links op de 2e rij directeur Fons Jurgens, rechts van hem voorzitter Henk Kivits van de Raad van Commissarissen in gesprek met voorzitter Gerd Leers van Stichting Natuurpark de Efteling. Links naast Jurgens zit Frans Goenee, inspiratiemanager bij De Efteling. © Nico Snels/BD

Directeur Fons Jurgens: 'Raadsbesluit stelt toekomst Efteling veilig'

KAATSHEUVEL - De Efteling vierde vrijdag feest vanwege het positieve raadsbesluit over de gewenste uitbreidingen. Een nieuw sprookje werd aangekondigd om de blijdschap te onderstrepen.  

Een historisch besluit dat de toekomst van de Efteling veilig stelt. Zo kun je volgens directeur Fons Jurgens zonder enige overdrijving de goedkeuring van de uitbreidingsplannen noemen. Donderdagavond gaf de gemeenteraad van Loon op Zand er eensgezind een definitieve klap op. 

  1. Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotovcocktail gegooid zou hebben
    PREMIUM

    Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotov­cock­tail gegooid zou hebben

    BREDA/WAALWIJK/KAATSHEUVEL - Tot ontzetting van de vermeende gedupeerden is de strafzaak tegen een 31-jarige Waalwijker -verdachte van een woningbrand met een molotovcocktail en een hele reeks autobranden in Oosterhout, Waalwijk en Kaatsheuvel - aangehouden. Zijn advocaat Yehudi Moszkowicz wil dat een expert een ‘gang-analyse’ doet, een onderzoek naar de manier waarop de verdachte loopt.

Tilburg e.o.