Volledig scherm
Overzicht van het evenement in het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel. © Organisatie

Drie dagen Foodtruckfestijn op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - In het centrum van Kaatsheuvel strijkt komend weekend het Pieckplein Foodtruckfestijn neer. Liefhebbers van een vers bereide hap en een lekker drankje zijn vrijdagmiddag 31 augustus vanaf 16.00 uur welkom. 

Op zaterdag en zondag gaat het culinaire evenement al om 13.00 uur van start. Alweer voor het derde jaar organiseren de horecazaken Bij Anton en Grand Café Du Nord het gratis toegankelijke festival van de rijdende keukens. 

Voor ieders smaak 

Dertien mobiele etenszaken staan drie dagen lang opgesteld op het Anton Pieckplein. Er wordt voor ieders smaak gekookt, van oer-Hollandse poffertjes tot pittig Thais streetfood. Kinderen mogen hun eigen tosti maken. 

Iedere avond zorgt een band voor live muziek om de sfeer te verhogen. Vrijdag speelt WEER, zaterdag komt Take 7 & MT Bottles en zondag treedt Broadway Brass op.  

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.